Pokličite nas na 08 200 37 80 in dogovorili se bomo za najboljši model upravljanja z vašimi terjatvami

ZGODNJA TELEFONSKA IZTERJAVA

PREDSODNA IZTERJAVA

SODNA IZTERJAVA

INFORMACIJSKA PODPORA

ODKUP TERJATEV

Ali ni to neverjetno?

0
ZAPOSLENIH V PODJETJU
0
ALI VEČ PREKLICANIH DOLŽNIKOV DNEVNO
0
POPITIH SKODELIC KAV NA DAN
0
OBDELANIH IZVRŠB NA MESEC

NAŠ STROKOVNO VODSTVENI TIM

Mlad, dinamičen in inovativen tim vam omogoča izvajanje celovite izterjave terjatev

Naše prednosti

Naročniku prilagojene rešitve100%
100%
Strokovno usposobljen kader100%
100%
Uporaba lastne programske podpore100%
100%
Spoštljiv in profesionalen odnos do dolžnika100%
100%

KAJ O NAS PRAVIJO NAŠE STRANKE

S podjetjem Prohit sodelujemo že od leta 2014, ko smo se začeli udeleževali njihovih brezplačnih seminarjev, ki jih izvajajo tako za obstoječe kot tudi potencialne naročnike.  Na seminarjih smo dobivali koristne informacije za celovito upravljanje terjatev, pomembnejše za nas pa so bile in so še vedno informacije s področja izvršb, insolvenčnih in zapuščinskih postopkov, kjer je potreba po specifičnem znanju večja. Največja dodana vrednost za nas je njihova  odzivnost, prijaznost v komunikaciji,  predvsem pa strokovni in razumljivi odgovori na naša vprašanja. Sodelovanje na tem nivoju želimo ohraniti tudi v prihodnje.

Marija Ribič

Direktorica

S sodelovanjem z ekipo iz Prohita smo pohitrili in izboljšali proces izterjave. S tem smo tudi razbremenili sodelavce in prihranili na času. Komunikacija preko spletne aplikacije je hitra, omogoča varno izmenjavo podatkov o dolžnikih in sproten vpogled v stanje izterjav. Prohit je napredna in zelo pozitivno naravna ekipa in z njimi radi sodelujemo.

Petra Šinigoj

Generalna direktorica | CEO

Sodelovanje s podjetjem Prohit je bila dobra odločitev. Predvsem se je razbremenilo naše računovodstvo, ki se lahko sedaj posveti svojemu osnovnemu delu. Zelo smo zadovoljni s pretokom informacij in profesionalnostjo zaposlenih.

Zvonko Fabijan

direktor

S podjetjem Prohit sodelujemo na področju izvensodne in sodne izterjave terjatev. Na osnovi prilagojenih procesnih rešitev, ki so nam jih predlagali, je komunikacijska pot med nami in naročniki obrodila sadove, kar se kaže v izboljšani plačilni disciplini.
Sicer pa pohvala za hitre odzive in kvalitetno opravljanje dela ter profesionalen odnos.

Sašo Todorović

direktor

V našem podjetju enostavno nismo imeli več časa posvečati se neplačanim terjatvam, tudi nam primanjkuje kadra za to področje. Zato smo vzpostavili sodelovanje s podjetjem Prohit, ki za nas učinkovito izvaja tako predsodno kot tudi sodno izterjavo, upoštevajoč vse pravdne, insolventne in zapuščinske postopke. Z njimi želimo sodelovati dolgoročno.

mag. Monika Kelenberger Potnik

članica uprave

Plačilna nedisciplina lahko predstavlja velik problem, v kolikor izterjavam ne namenimo dovolj pozornosti. Iz tega razloga smo se odločili, da upravljanje terjatev zaupamo profesionalni agenciji, podjetju Prohit, ki svoje delo izvaja strokovno, zanesljivo in transparentno. Z rezultati njihovega dela smo zelo zadovoljni zato bomo z njimi sodelovali tudi v prihodnje.

Urška Kos

član poslovodstva družbe

V A1 Slovenija smo zelo hitro spoznali, da je zunanje izvajanje izterjave za nas optimalna rešitev. Na podlagi testiranj smo se odločili za podjetje Prohit. Z napredno tehnologijo nam omogočajo prilagojene rešitve in imajo posluh za vse predloge. V Prohitu vidimo poslovnega partnerja z visoko stopnjo kredibilnosti in strokovnosti.

Vinko Klančar

vodja skupine za izterjavo

S podjetjem Prohit sodelujemo na področju izvensodne in sodne izterjave terjatev. Z načinom njihovega dela smo zelo zadovoljni. Za nas je največjega pomena to, da imamo storitev na enem mestu, hkrati pa imamo dostop do vseh informacij.”

mag. Tea Dolinar

ravnateljica

Takoj, ko smo pričeli s sodelovanjem s podjetjem Prohit, smo opazili odlične rezultate, naše terjatve so se zmanjšale. Tudi stari dolžniki so se po dolgem času odzvali in obveznosti poravnali. Sodelovanje sloni na prijaznosti in profesionalnem pristopu do dolžnikov.

Cvetka Golec

vodja prodaje

Terjatve so v našem podjetju postale vse bolj pereč problem, zato smo se odločili poiskati zunanjega izvajalca. S podjetjem Prohit sodelujemo na področju sodne izterjave in uporabljamo njihovo aplikacijo za izvajanje storitev klicnega centra. S sodelovanjem smo izjemno zadovoljni, saj imamo opravka z visoko usposobljenim kadrom. Podjetje Prohit toplo priporočamo.

Benjamin Pačnik

direktor

Meni