O podjetju

Kdo smo?

Smo podjetje, ki se ukvarja s celovitim upravljanjem terjatev. Naše storitve obsegajo celovito predsodno in sodno izterjavo, upoštevajoč vse insolventne, pravdne in zapuščinske postopke.  Izkoristimo vse pravne možnosti za poplačilo neplačanih terjatev. Na svojem področju smo vodilno podjetje v državi in trudimo se, da bomo tako pozicionirani tudi v prihodnje.

Največje reference predstavljajo naročniki iz telekomunikacijskega, bančnega in zavarovalniškega sektorja, pa tudi številni drugi, saj storitve izvajamo tako za pravne, kot tudi za fizične osebe. Če se spopadate s situacijo, ko vam stranke več ne poravnavajo svojih obveznosti in za izterjavo nimate učinkovite interne sistemske rešitve, potem smo PROHIT rešitev za vas. Sodelovanje z nami je enostavno in prinaša številne koristi:

  • Celovito izvajanje izterjave – izvajamo telefonsko, predsodno in sodno izterjavo ter pravdne, insolventne in zapuščinske postopke
  • Hitrejše poplačilo terjatev – sistematično izvajanje scenarija izterjave.
  • Vodenje elektronskih spisov in zagotavljanje zakonsko skladnega arhiviranja.
  • Možnost spletnega vpogleda v programsko aplikacijo predsodne in sodne izterjave.
  • Provizijo za naše delo, ki temelji izključno na realizaciji izterjave, zato z nami nimate fiksnih stroškov.

Kaj morate storiti?

Če želite imeti vaša sredstva izterjana strokovno, učinkovito in hitro, nas pokličite na telefonsko številko 02 555 20 30 ali pošljite e-sporočilo na naslov: izterjave@prohit.si, da se dogovorimo za  srečanje.

Osebna izkaznica

Prohit d.o.o.
Tržaška cesta 37 A
2000 Maribor
telefon  08 200 37 80
info@prohit.si
www.prohit.si
Davčna številka: SI37305760
Matična številka: 6124810000
IBAN SI56 2900 0005 0569 255 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)

Prohit skozi leta

2012

Naši začetki

Podjetje PROHIT je svojo dejavnost pričelo izvajati leta 2012 in v teh nekaj letih smo postali vodilna agencija za izterjavo v Republiki Sloveniji.
Na samem začetku delovanja smo ustanovili razvojni oddelek, ki razvija lastne rešitve in jih prilagaja še tako zahtevnim naročnikom. V podjetju se tako ponašamo z močno ekipo razvojnikov, ki skrbijo za optimizacijo vseh procesov izterjave, varno izmenjavo podatkov ter zakonsko skladno arhiviranje podatkov. Ponosni smo na edinstveno programsko opremo, ki je plod lastnega razvoja in je posledica dolgoletnih izkušenj sodelovanja pravnikov in programerjev, zaradi česar smo sposobni obdelovati praktično neomejeno število primerov hkrati ter kljub temu zagotavljati preglednost in transparentnost izvajanja vseh korakov izterjave. Glede na želje in potrebe naročnikov se vedno trudimo prilagoditi.
2015
V letu 2015 smo vzpostavili tudi sodelovanje s tujimi naročniki, ki kupujejo terjatve pravnih subjektov v Sloveniji. V ta namen smo razvili dodatne aplikacije, saj so zahteve tujcev po digitalnem sodelovanju na znatno višji ravni. Zavedamo se, da naročniki, ki se odločijo za outsourcing storitve, iščejo na trgu le najboljšo rešitev. Strategija podjetja je, da naročnikom zagotovimo celovito in prilagojeno rešitev, pri čemer pa vam kot naročniku ne moremo in ne smemo povzročati dodatnega dela ali višjih stroškov.

Pokličite nas še danes na telefonsko številko 08 200 37 80
ali nam pošljite sporočilo na izterjave@prohit.si

Zakaj izbrati Prohit?

Podjetje Prohit  je specializirano za celovito upravljanje terjatev, ki obračunava storitve izključno na osnovi realizacije plačil. V tej dejavnosti smo vodilno slovensko podjetje na trgu. Prohit zaposluje veliko strokovnjakov iz ekonomskega, pravnega, IT in marketinškega področja. Zaupajo nam največja slovenska podjetja in seveda tudi manjši upniki. Prva izbira smo ravno zaradi naše strokovnosti in nenehnega napredovanja v kakovosti izvajanja storitev. Z nami boste prišli do vašega denarja v najkrajšem možnem času, nad izvajanjem procesa izterjave pa boste imeli popolni pregled in hkrati nadzor. S tem, ko bomo za vaše dolžnike skrbeli mi, in nam boste to vlogo povsem zaupali, boste se vi lahko osredotočili v izvajanje svoje primarne dejavnosti. S takšno odločitvijo boste poskrbeli v prvi vrsti za svoje zdravje in zdravje zaposlenih, dvignili boste delovno klimo in razpoloženje med zaposlenimi, kar je ključnega pomena za doseganje vsakega uspeha.
Izvajamo celovito predsodno in sodno izterjavo. Lasten klicni center nam omogoča, da delujemo v 2 izmenah tako, da lahko naši operaterji pokličejo in k plačilu nagovorijo maksimalno število ljudi.
V KOLIKOR BOSTE IZBRALI PROHIT, BOSTE IZBRALI ZMAGOVALCA IN, KAR JE ŠE POMEMBNEJE,  ZMAGOVALEC BOSTE POSTALI TUDI VI.

Družbena odgovornost

V Podjetju Prohit d.o.o. se zavedamo naše družbene odgovornosti, jo sistematično izvajamo in razvijamo.

Na področju odnosa do zaposlenih nenehno skrbimo za razvoj naših sodelavcev, za njihovo dobro počutje na delovnem mestu, za ravnovesje zaposlenih med delom in njihovim zasebnim življenjem. Vlagamo v izobraževanje sodelavcev, krepimo njihovo inoviranje in jih spodbujamo k izvajanju prostovoljnega dela v nepridobitnih organizacijah.

Vlagamo v skupnost s pomočjo sponzorstev in donacij, opravljamo nadomestno delo v humanitarnih in drugih organizacijah.  Smo člani Inštituta za razvoj družbene odgovornosti IRDO (www.irdo.si) in skupaj z njimi izvajamo različne družbeno odgovorne akcije.

Zavedamo se naših vplivov na okolje, zato varčujemo z energijo, ločujemo odpadke, poslujemo čim bolj elektronsko in zmanjšujemo naš ogljični odtis s spodbujanjem zaposlenih za uporabo javnih prevoznih sredstev in koles.

Skrbimo za razvoj in uspešnost naših strank, skupaj z njimi razvijamo nove izdelke in storitve za racionalizacijo postopkov ter večanje učinkovitosti delovnih procesov. Naše naročnike redno obveščamo o novostih z našega področja dela ter jim posredujemo aktualne informacije, potrebne za njihovo delo in razvoj. Dobaviteljem redno plačujemo obveznosti v dogovorjenih rokih in si skupaj z njimi prizadevamo za skupni razvoj ter krepitev družbene odgovornosti.

Zavedamo se, da smo vsi soodvisni in vpeti v okolje, v katerem delujemo, zato imamo do njega in vseh naših partnerjev spoštljiv odnos.

Delujemo po načelih družbene odgovornosti – poslujemo pošteno, transparentno, etično, smo pristojni za naše področje dela, spoštujemo interese deležnikov, vladavino prava ter mednarodne norme in človekove pravice.

Meni